PREDSEDNIK ALEKSANDAR SAVIĆ U SUSRET PROBLEMIMA GRAĐANA NASELjA BRAĆE JERKOVIĆ

Reagujući na poziv građana, predsednik Privremenog organa GO Voždovac Aleksandar Savić danas je posetio stanare zgrade u Ulici braće Jerković 81, kako bi se lično uverio u probleme zbog kojih su se obraćali Opštini.

U direktnom susretu sa sugrađanima predsednik Savić je saznao da su se stanari ove zgrade obratili Opštini kako bi im se asfaltirala prilazna staza i parking od uličnog trotoara do zgrade, koji je u veoma lošem stanju, pun rupa i neravnina, zbog čega su pojedine starije komšije doživele padove.

B.Jerkovic 3Uverivši se da je prostor ispred zgrade u kojoj živi oko stotinu pretežno starijih stanara zaista nebezbedan, predsednik je podsetio da su u nadležnosti Opštine samo uređenje vrtića, škola i nekategorisanih puteva, ali da će se on lično potruditi da se u saradnji sa javnim gradskim preduzećima, iznađu načini i sredstva, kako bi se u narednom periodu taj deo javne površine ispred zgrade betonirao.

Građani su bili iznenađeni što je predsednik Savić došao odmah po prijemu njihovog zahteva i našao vremena da sasluša sve njihove probleme, čime je pokazao da zaista misli na sve svoje sugrađane, kako na one iz podavalskog dela, tako i na njih iz gradskog dela Voždovca.

Podelite vest: