U ŠUMICAMA ODRŽANA AKCIJA MUP-a „POLICAJAC U ZAJEDNICI“

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije organizovalo je danas akciju pod nazivom „Policajac u zajednici“ na terenu u Šumicama. Akcija je organizovana sa ciljem približavanja policije zajednici, radi upoznavanja sa radom policije i načinima zaštite od posledica vanrednih situacija, požara, elektronskog nasilja i drugih opasnosti koje ugoržavaju bezbednost svih građana.

Manifestaciju su posetili v.d. direktora policije Vladimir Rebić, sa pripadnicima gradske i opštinske policije, predstavnici Gradske opštine Voždovac i veliki broj dece i njihovih roditelja koji su vreme proveli u druženju, igranju i slikanju sa pripadnicima policije.

U Šumicama su bila izložena borbena vozila i oprema pripadnika Uprave policije Beograda i saobraćajne policije, Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica, Policijska brigada sa službenim psima i konjima, Vatrogasci i Policijska stanica Voždovac sa skuterima koji su donacija GO Voždovac.

Stena za penjanjeNajveće interesovanje dece, ali i odraslih, bilo je za postavljenu stenu za penjanje, na kojoj su se oprobali mnogi voždovački mališani, policijske pse i konje, gašenje požara crevom specijalnog vozila vatrogasne brigade i vožnja specijalnim policijskim vozilima.

Podelite vest: