NAGRAĐUJEMO LjUBAV, USPEH I BUDUĆNOST

Nagrade za uspehPozivamo sve mlade da učestvuju u nagradnom projektu „Nagrađujemo ljubav, uspeh i budućnost“ koji organizuju Gradska opština Voždovac i tim festivala „Dani Anabela venčanica“ koji čine Salon venčanica „Anabella“, zlatara „Andrejević“, foto video studio „Diznilend“, Anči kolači, „Marry ed“ cipele za venčanja, „Samo kaži DA“, photo Sale, dizajn studio „Specific“, cvećara galerija „Ramonda“, „Travel boutique“, profesionalna šminka Kryolan, hotel „Majdan“ i „Koktel bend“.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi do 35 godina koji su završili bilo koji fakultet u Srbiji, a tokom ove godine imaju zakazan termin za svadbu. Prijave se šalju do 25. januara na mejl festivalvencanja@gmail.com sa naznakom „Nagradni konkurs“.

Prijava treba da sadrži ime i prezime, prebivalište ili boravište, završen fakultet, adresu, kontakt telefon i mejl, uz kopiju diplome kao dokaza o završenim studijama, potvrdu iz Opštine o zakazanom venčanju i napisan rad na temu „Moja budućnost je u Srbiji“. Stručni žiri će na osnovu pristiglih prijava odabrati i nagraditi pobednika na ekskluzivnoj modnoj reviji koja će se održati u svečanoj sali Gradske opštine Voždovac 29. januara.

Paket nagrada koju će pobednik dobiti je besplatna organizacija venčanja, venčanica za mladu, odelo za mladoženju, burme zlatare „Andrejević“, cipele, mladenačka torta, bidermajer, specijalni efekti na venčanju, besplatno fotografisanje i snimanje sa izradom foto buka.

Koordinator projekta je Vuk Mirčetić, a za više informacija o samom projektu možete posetiti sajt www.anabellavencanice.com, www.facebook.com/vencanice.anabella ili dobiti informacije direktno putem telefona 011/3989712 ili 063/1109061.

Podelite vest: