ODRŽANA KREATIVNA RADIONICA ZNANjEM ZA BUDUĆNOST

Kreativna radionica „Znanjem za budućnost“, drugi put za redom, održana je u organizaciji Gradske opštine Voždovac, a pod pokroviteljstvom Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije.

Savetnik predsednika Opštine Vuk Mirčetić, kao koordinator projekta, pohvalio je izuzetnu saradnju sa MEF-om. „Vidim da je ove godine veći broj mladih. Jako mi je drago da ste prepoznali kvalitet ovog projekta. Iskoristite sve šanse koje vam se pružaju kako bi edukovali sebe na što bolji način, a samim tim i izgradili bolju budućnost“ – izjavio je Mirčetić.

U Skupštinskoj sali na početku programa učenicima voždovačkih srednjih škola svečano se obratio se predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković.

„Mi imamo jako dobro saradnju sa ovim fakultetom i drago mi je što vam oni pružaju neke nove mogućnosti vezane za vašu budućnost. Nakon radionice dobićete jedno novo iskustvo i neke nove ideje koje ćete uspešno ostvariti. Dobrodošli, ovo je vaša Opština“ – rekao je Mirković.

Devet timskih predstavnika učenika svih srednjih škola na Voždovcu sa velikim interesovanjem pratilo je radionicu koja je u prvom delu bila predavačka, a potom i takmičarska.

Mladi takmičari sa najboljim biznis idejama dobiće besplatne školarine, sertifikate, popuste na celokupno školovanje na MEF-u, besplatne aranžmane i popuste na putovanja turističke agencije Balkan Fan i sertifikate. Ukupni nagradni fond za koji se učesnici takmiče je oko 32.000 evra.

Partner takmičenja je Balkan Fan turistička agencija, a sponzori takmičenja su Red bull, agencija Brend, Internet marketing agencija i Klik media.

Podelite vest: