ZAHVALNICE PRVACIMA BEOGRADA U ŠKOLSKOM FUDBALU

U svečanoj sali Gradske opštine Voždovac, član Veća zadužen za sport i omladinu Milan Todić, danas je ugostio učenike i učenice Druge ekonomske škole, koji su ovogodišnji fudbalski prvaci Grada Beograda u okviru Školskog sporta. Dvadeset dvoje dečaka i devojčica ove voždovačke srednje škole, koji su postigli zapažen uspeh u svojim kategorijama, dobilo je od svoje opštine zahvalnice za postignute rezultate i popularizaciju sporta na Voždovcu.

Pre uručenja zahvalnica, Milan Todić je uputio mladim sportistima dobrodošlicu rečima: „Vi ste ovim postignutim uspehom na najbolji mogući način prezentovali svoju školu, pre škole svoje roditelje, a na kraju i Opštinu koja je dužna to da prati i posvećuje vam pažnju koju zaslužujete“. On je naveo da je opština Voždovac jedna od retkih opština u Beogradu i Srbiji, koja iz svog budžeta izdvaja značajna sredstva za sport. Upravo zahvaljujući tome na Voždovcu su sprovedene brojne aktivnosti u cilju afirmacije sporta, kao i pružanja podrške nagrađivanjem uspeha mladih u različitim sportskim disciplinama.

Reči hvale za svoje đake koji su postigli odlične rezultate u fudbalu, imao je i direktor Škole Dejan Nedić, koji se ovom prilikom zahvalio rukovodstvu Opštine koje ima razumevanja i na ovaj način podstiče mlade da se još više bave sportom. Profesor fizičkog vaspitanja Druge ekonomske škole Marko Popović, koji je i trener za obe ekipe, izrazio je uverenje da će sa Opštinom i dalje imati dobru saradnju, kao i do sada.

Podelite vest: