OMLADINA MZ „MILUNKA SAVIĆ“ NA TERENU SA EKO PATROLOM

U okviru redovnih aktivnosti Eko patrole na održavanju zelenih površina, prilaznih staza, trotoara i svih drugih aktivnosti koje doprinose poboljšanju uređenosti javnih površina, pristupilo se i radovima kod Mesne zajednice „Milunka Savić“ i OŠ „ Branislav Nušić“.

U realizaciji pomenutih radova učestvovala je Eko patrola uz podršku omladine koja živi na području Mesne zajednice „Milunka Savić“. Dobrom organizacijom i neprekidnim radom, uređeni su trotoari uz Mesnu zajednicu, očišćene staze kod Osnovne škole i isečena kisela drva koja su ometala saobraćaj na uglu ulica Zaplanjska i dr Miloša Pantića.

Omladina ovog dela Voždovca pružila je dobar primer, ne samo mladima iz drugih naselja, nego svim građanima kako se uz dobru volju i nesebično angažovanje mogu urediti javne površine koje predstavljaju javno dobro svih građana.

Poboljšanje kvaliteta uslova života ogleda se i u uređenju okoline koja nas okružuje što su u najvećoj meri pokazali građani koji su srdačno pozdravili akciju omladinaca i izrazili očekivanje da će se nastaviti sa ovakvim aktivnostima.

Podelite vest: