ODIGRANE PRVE UTAKMICE ZA TROFEJ VOŽDOVCA

Tradicionalni turnir za amaterske seniorske fudbalske klubove „Trofej Voždovca”, koji organizuje opština Voždovac u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda, zvanično je otvoren u subotu, 1. avgusta, na stadionu FK „Pinosava” u Pinosavi.

Prvog dana turnira u okviru grupe „B“ u subotu odigrane su dve utakmice. Prvo kolo turnira počelo je veoma zanimljivom utakmicom između FK „Heroj 1925“ i FK „Heroj Polet“ u 10 časova. Poluvreme je završeno 1:1, a u drugom poluvremenu ekipa FK „Heroj Polet“ prelazi u vođstvo 2:1, što je i krajnji rezultat.

Na istom terenu u 18 časova, održana je utakmica imeđu FK „Pinosava“ i FK „Avalski venac“. Utakmica je završena rezultatom 3:0 u korist FK „Pinosava“.

Drugi dan turnira „Trofej Voždovca 2015”, obeležile su utakmice u okviru grupe „A“, koje su se odigrale u nedelju, 2. avgusta, na terenu drugog domaćina ovogodišnjeg turnira – FK „Torlak“ u Kumodražu.

Šutom sa centra u 10 časova, Vladeta Tomić, generalni sekretar SSGO Voždovac, zvanično je označio početak prve utakmice između ekipa FK „Torlak“ i FK “Rekreativo“. U uzbudljivoj utakmici pobedu je odneo FK ,,Torlak” sa 5:1.

U utakmici u 18 časova, FK „Avala“ Beli potok savladala je FK „Minel“ rezultatom 2:0.

Pored podrške brojne publike i prvog i drugog dana održavanja turnira, utakmice su pratili član Veća GO Voždovac Milan Todić, na čiju inicijativu se drugu godinu za redom održava „Trofej Voždovca“ i komesar takmičenja Radenko Stevović.

Tok održavanja utakmica propratila je i Dežurna sanitetska služba Doma zdravlja „Voždovac“, a Policijska stanica Voždovac preduzela je sve mere bezbednosti.

Podelite vest: