JAVNI OGLAS ZA DAVANjE U ZAKUP PROSTORA KOD TORNjA NA AVALI

toranj-prostor

U cilju smanjenja stope nezaposlenosti na teritoriji Gradske opštine Voždovac, obaveštavamo građane da je raspisan konkurs za izdavanje prostora za obavljanje različitih delatnosti ispod tornja na Avali. Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“, objavilo je JAVNI OGLAS za davanje u zakup prostora u sklopu kompleksa telekomunikacionog tornja na Avali na mesečnom nivou do kraja turističke sezone 2015. godine.

PREDMET DAVANjA U ZAKUP je prostor u okviru kompleksa telekomunikacionog tornja na Avali, kat. parc. 1964/17 KO Beli Potok, a koje čine sledeće lokacije:

– Put ka blagajni do 12 m² ( 6 mesta).

– Površina ispred blagajne do 6m² ( 3 mesta).

Navedeni prostor se izdaje radi postavljanja:

* tezge ili kolica za prodaju proizvoda starih zanata, umetničkih predmeta (1) jedno mesto,
* tezgi ili kolica za prodaju suvenira (2) dva mesta,

* aparata za kokice (2) dva mesta,

* kioska za prodaju osvežavajućih napitaka (1) jedno mesto,
* aparata ili frižidera za sladoled (1) jedno mesto,

* Specijalizovanog vozila ili objekta za prodaju robe široke potrošnje i u turističke svrhe (publikacije, razglednice, kiosk roba) (2) dva mesta.

Postupak davanja u zakup nepokretnosti, sprovešće se prikupljanjem pisanih ponuda.

Pravo učešća imaju sva pravna lica i preduzetnici, koja su kod nadležnog organa registrovana za obavljanje poslovne delatnosti za čiju svrhu se izdaje navedeni prostor, osim lica koja po odredbama Zakona o sprečavanju sukoba interesa pri vršenju javnih funkcija ne mogu učestvovati na Javnom oglasu, odnosno ne mogu obavljati predmetnu delatnost.

Ostali uslovi zakupa se mogu naći na sajtu www.etv.rs ili u prostorijama preduzeća u Beogradu, ulica Jovana Ristića 1, sedmi sprat.

Za dodatne informacije zainterosavani se mogu obratiti kontakt osobi, Jeleni Gajić Dimitrijević iz JP „Emisiona tehnika i veze“ na telefon 066/87-77-009 ili putem mejla jelena.gajic@etv.rs.

Podelite vest: