OTVORENA ULICA VOJVODE STEPE

Nakon godinu dana radova, danas, 31. jula 2015. godine, svečano je za saobraćaj otvorena Ulica vojvode Stepe. Rekonstruisanu ulicu obišao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je rezultate radova posmatrao sa rukovodstvom GO Voždovac, vozeći se tramvajem od Trošarine do Voždovačke crkve.

Nakon vožnje, Siniša Mali je obišao preuređeni park kod Voždovačke crkve i zahvalio velikom broju prisutnih građana Voždovca na strpljenju koje su imali tokom izvođenja radova. Najavio je i da će u garantnom roku od dve godine biti izvršena dodatna poboljšanja.

Gradonačelnik je istakao da je JKP ”Zelenilo-Beograd” preuredilo 39 parkića i igrališta duž Vojvode Stepe, kao i da su postavljene česme, što je posebno važno mališanima koji se igraju u parkovima.

Ova prometna voždovačka ulica u prethodnih dvanaest meseci je znatno izmenjena – tramvajska pruga je premeštena na sredinu saobraćajnice, postavljena je nova saobraćajna oprema i signalizacija, preuređene su telekomunikacione i elektroenergetske instalacije, ulično osvetljenje i toplovodna mreža.

Mali je dodao da je rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe jedan od koraka u uređenju infrastrukture Voždovca i pratećih infrastrukturnih objekata. Istakao je i da će vlasnici lokala u ovoj ulici dobiti olakšice u budžetu za 2016. godinu.

Podelite vest: