ODRŽANA PREZENTACIJA PLANA DETALjNE REGULACIJE ŠIREG PODRUČJA UZ ULICU VOJVODE STEPE

U sredu, 29. jula 2015. godine, u opštini Voždovac, održana je javna prezentacija nacrta Plana detaljne regulacije šireg područja uz Ulicu vojvode Stepe.

U prisustvu građana i predstavnika GO Voždovac, urbanisti iz JP “Urbanistički zavod Beograda”, izložili su sve mogućnosti koje će biti rezultat usvajanja ovog planskog akta. To se pre svega odnosi na mogućnost izgradnje nedostajuće infrastrukture (vodovod i kanalizacija, saobraćajnice, nove stambene i komercijalne izgradnje i drugo).

DSC_01681

Svi zainteresovani građani šireg područja uz Ulicu vojvode Stepe, primedbe na planirana rešenja mogu predati u pisanoj formi Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) najkasnije do 20. avgusta, do kada će u tim prostorijama biti izložen i plan detaljne regulacije, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Predstavnici JP ‘”Urbanističkog zavoda Beograda”, stoje na raspolaganju zainteresovanim građanima da im na licu mesta objasne sva rešenja predviđena Planom.

Javna sednica Komisije za planove, na kojoj će se čitati i obrazložiti primedbe i sugestije, održaće se 24. septembra 2015. godine, u 13 časova u prostorijama Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove.

Podelite vest: