PREDSTAVLjEN VOŽDOVAC U PROMOTIVNOM KARAVANU “MOJA SRBIJA”

U okviru manifestacije Promotivni karavan “Moja Srbija”, 11. jula 2015. godine u Beogradu, na Adi Ciganliji, održan je kulturnoـumetnički performans u kome su predstavljeni turistički potencijali naše zemlje kroz igru, pesmu, ples i kratke pozorišne komade-jednočinke. Kampanja je organizovana sa ciljem promocije turizma naše zemlje kroz predstavljanje deset turističkih destinacija. Promotivni karavana obuhvatio je sledeće gradove: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Kraljevo, Čačak, Užice, Leskovac i Novi Pazar.

Organizator manifestacije, Turistička organizacija Srbije, predstavila je posetiocioma turistitičku ponudu Srbije i Beograda u letnjem periodu. Na beogradskom kupalištu bili su izloženi štandovi sa turističkim promotivnim materijalima i suvenirima koji karakterišu ove krajeve. Zainteresovani posetioci mogli su se upoznati sa turističkom ponudom i uživati u prigodnom programu koji je osmislio organizator manifestacije.

U promotivnu kampanju uključila se i Gradska opština Voždovac, koja je predstavila najatraktivnije turističke destinicije na svojoj teritoriji, kao i značajne kulturno-istorijske spomenike. U razgovoru sa posetiocima, savetnik predsednika GO Voždovac Vuk Mirčetić nastojao je da posetioce upozna sa turističkim potencijalima i znamenitostima Voždovca, i da ih upozna sa istorijom i značajem ove opštine u savremenoj istoriji Srbije.

Podelite vest: