USPEH VOŽDOVAČKIH KIK BOKSERA

Uspešnim kik bokserima Nikoli Vukiću i Lazaru Stanimiroviću – članovima kluba „Fight team“, u petak, 10. jula 2015. godine uručene su plakete u svečanoj sali Gradske opštine Voždovac.

Milan Todić, član Veća zadužen za sport i omladinu pohvalio je mlade sportiste i čestitao im na nedavno osvojenim medaljama u ovoj sportskoj borilačkoj veštini. Petnaestogodišnji Nikola Vukić osvojio je srebrnu, a dvadesetjednogodišnji Lazar Stanimirović bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu, koje je održano u Nišu od 26. do 29. juna 2015. godine, dok su na Prvenstvu Beograda održanom u junu 2015. godine osvojili zlatne medalje.

Mladim šampionima Beograda Milan Todić je uručio plakete za postignute rezultate u kik boksu, a Milošu Konstantinoviću, treneru voždovačkog Kik boks kluba „Fight team“ – zahvalnicu za doprinos razvoju sporta na Voždovcu.

On je tom prilikom rekao da su ovakvi rezultati ponos za opštinu Voždovac i poželeo im da i u budućnosti ostvaruju samo pobede, kako u sportu, tako i u privatnom životu, što će Opština znati da prepozna i nagradi.

Podelite vest: