VOŽDOVAC NA PROMOTIVNOM KARAVANU „MOJA SRBIJA“

Leto-na-Vozdovcu-flayer

Promotivni karavan „Moja Srbija“, koju organizuje Turističke organizacije Srbije, namenjen domaćim gostima sa ciljem predstavljanja ponude Srbije i Beograda u letnjem periodu, održaće se u subotu, 11. jula 2015. godine na Adi Ciganliji.

Ovom jednomesečnom kampanjom, koja se održava do 11. jula, TOS  predstavlja turističku ponudu naše zemlje u 10 gradova Srbije i poziva domaće goste da svoj odmor ili deo odmora provedu u svojoj zemlji.

Sam promotivni karavan je osmišljen tako da se u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama gradova u kojima se organizuje sama promocija i ostalim partnerima u kampanji, na centralnim trgovima kroz animaciju, muziku, brendirana vozila i pultove, promotivne materijale, nagradni kviz znanja i degustaciju karakterističnih lokalnih specijaliteta, predstave destinacije širom naše zemlje. U okviru karavana predstavljaju se destinacije domaćini, ali i one lokalne turističke organizacije koje gravitiraju ka gradu domaćinu, kako bi objedinili regionalnu ponudu, a sve u kontekstu grupisanja destinacija prema programu “52 vikenda u Srbiji”.

U promotivnu kampanju uključila se i Gradska opština Voždovac, koja će u subotu, 11. jula 2015. godine na Adi Ciganliji, u vremenu od 08 do 16 časova predstaviti svoje najznačajnije turističke potencijale.

Pozivamo sve zainteresovane ugostitelje i hotelijere sa teritorije Voždovca da uzmu učešće u promotivnoj kampanji i dostave svoje ponude savetniku predsednika GO Voždovac Vuku Mirčetiću na e-mail: vuk.mircetic@vozdovac.rs, kontakt tel. 064/002-4777.

Podelite vest: