PLAKETE ZA POSTIGNUTE REZULTATE U TEKVONDOU

U svečanoj sali GO Voždovac danas su uručene plakete uspešnom sportisti u tekvondou Milošu Petkoviću i njegovom glavnom treneru i osnivaču Tekvondo kluba „Beograd“ Ljubiši Rakiću.

Predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić i član Veća zadužen za sport i omladinu Milan Todić, primili su Miloša Petkovića, člana voždovačkog Tekvondo kluba „Beograd“ – reprezentativca Srbije, koji je osvajač bronze na seniorskom evropskom prvenstvu 2013. godine održanom u glavnom gradu Austrije.

Našem državnom prvaku koji je bio finalista na evropskom prvenstvu – seniori 2013. godine, kao i finalisti na svetskom prvenstvu u Meksiku 2014. godine (među najboljih 12), predsednik Opštine uručio je plaketu za postignute rezultate u borilačkoj veštini tekvondo. Plaketu za postignute rezultate i afirmaciju tekvondo sporta dobio je i Ljubiša Rakić, koji je takođe zaslužan za uspeh mladog Miloša Petkovića.

U razgovoru sa uspešnim sportistom, njgovim trenerom i predsednikom Tekvondo Saveza Beograda Šejnom Maglićem, predsednik Aleksandar Savić izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, rekavši da opština Voždovac budno prati uspehe sportista sa svoje teritorije. On je istakao da se Opština, u sklopu svojih mogućnosti, trudi da pomogne i afirmiše sport, naročito kod mlađe populacije.

Podelite vest: