BGPRAKSA 2015

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2015. Program se realizuje šestu godinu za redom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske Uprave Grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 17 organizacionih jedinica Gradske uprave, 8 gradskih preduzeća, 8 gradskih opština i 9 ustanova kulture grada Beograda.

Otvoreno je ukupno 166 mesta na 142 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o obavljenoj praksi. BG PRAKSA će se ove godine realizovati kao četvoromesečna plaćena praksa počevši od 1. jula 2015. godine.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 26 fakulteta Univerziteta u Beograd i dva fakulteta Univerziteta Umetnosti. Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

Konkurs je otvoren od 7. do 27. maja 2015. 

Jedno mesto radne prakse predviđeno je za Gradsku opštinu Voždovac i to:

Pozicija: ASISTENT U POSLOVIMA ZA KOMUNIKACIJU SA MEDIJIMA / GO VOŽDOVAC
Sektor: Univerzitetska radna praksa
Lokacija: GO Voždovac
Ističe: 27.05.2015.

Pozicija: Asistent u poslovima za komunikaciju sa medijima – jedno mesto

Opis posla: Poslovi koji se odnose na komunikaciju sa medijima, pripremu informativnih i analitičkih materijala o informisanju u Opštini, pripremu odgovarajućih publikacija za potrebe opštine.

Uslovi:
Fakultet političkih nauka
Neophodno znanje engleskog jezika – srednji nivo
Neophodno znanje rada na računaru (MS office, Internet)

Prednost će imati kandidati  koji poseduju, visoku motivaciju i spremnost za učenje kroz rad.

Program prakse obuhvata kombinovanje rad na terenu i kancelariji u trajanju od četiri meseca uz mentorsku podršku.

Prijave i informacije na sajtu: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2015

Plakat javni poziv_krive 2015

Podelite vest: