OČUVAJMO OKOLINU ZA VREME PRAZNIKA

Gradska opština Voždovac podseća sve građane koji će prvomajski uranak dočekati na teritoriji opštine Voždovac da vatru pale na mestima koja su jasno označena kao takva, kao i da vode računa o održavanju higijene, da đubre ostavljaju u kesama i da koriste kante i kontejnere koji će biti na vidnim mestima.

Avala-putokaz

Opština Voždovac neće organizovati nikakvu manifestaciju povodom 1. maja, ali podržava akciju paljenja kontrolisane logorske vatre u organizaciji Planinarskog društva „Avala“, na platou ispred male kuće kod „Čarapićevog bresta“. Vatra će se paliti oko 4:15 časova i GO Voždovac ovim putem poziva sve zainteresovane građane da učestvuju u paljenju kontrolisane vatre. JP „Srbijašume“ Beograd će na Avali za ovu priliku delegirati više dežurnih ekipa koje će pomagati građanima da se prema prirodi ophode na pravi način i mesto gde su proveli uranak ostave onako kako su i zatekli.

Ujedno obaveštavamo sve posetioce Avale, da će od 1. maja Avalski toranj biti sat vremena duže otvoren, svakog dana od 9 do 20 časova.

Budimo dobri domaćini prema prirodi,
okolini i drugima koji su rešili da urane 1. maja.
Srećan praznik!

Podelite vest: