OBELEŽEN DAN ŠKOLE U OŠ „ĐURA DANIČIĆ“

Osnovna škola „Đura Daničić“ obeležila je danas svečanom akademijom Dan škole – godišnjicu rođenja istaknutog srpskog filologa, po kome škola i nosi naziv. Svečanoj akademiji prisustvovali su nastavnici, učenici, roditelji, član Veća GO Voždovac Miloš Stojanović, zadužen za predškolske i školske ustanove, članovi Školskog odbora i brojni gosti.

Prisutnima se obratio direktor škole Borivoj Knežević, koji je pozdravio goste, svojim saradnicima i đacima čestitao na postignutim rezultatima tokom školske godine i zahvalio se opštini Voždovac na podršci koju pruža školi u realizovanju projekata u cilju poboljšanja kvaliteta i uslova za obavljanje nastave. Ispred Gradske opštine Voždovac obratio se Miloš Stojanović, koji se zahvalio direktoru na dobroj saradnji sa Opštinom i poželeo učenicima i nastavnicima puno uspeha u radu.

Svečana akademija obeležena je bogatim i raznovrsnim sadržajem učenika starijih i mlađih razreda. Solistički nastupi, folklorne igre, savremeni plesovi, skečevi i recitacije đaka upotpunili su svečani program. Akademija je završena uručivanjem nagrada najuspešnijim učenicima iz nastavnih predmeta likovne i muzičke kulture, kao i nastavnicima sa navršenih deset, dvadeset i trideset godina radnog staža. Nastavnici i učenici nisu zaboravili svoje kolege koje su u penziji i kojima su uručeni pokloni za uspešan rad.

Podelite vest: