ODRŽANO TAKMIČENjE “Case Study 2015.”

Prvo opštinsko takmičenje i kreativna radionica nagradnog karaktera održana je 25. marta u Skupštinskoj sali opštine Voždovac. Studija slučaja sa temom “Postani uspešan u svom poslu” je okupila srednjoškolce iz voždovačkih škola.

Ovogodišnji program otvorio je predsednik Skupštine GO Voždovac Aleksandar Mirković, koji je pozdravio okupljene i zahvalio im se na učešću, a ujedno je istakao da će odlični projekti poput ovog, nastaviti da se realizuju i postati tradicija na Voždovcu.

Gradska opština Voždovac, podržala je i realizovala program, čiji je pokrovitelj Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije. Savetnik predsednika – Vuk Mirčetić, kao koordinator projekta, na otvaranju takmičenja zahvalio se učesnicima i školama na odzivu, pokrovitelju i sponzorima na saradnji i naglasio da je izuzetno bitno ulaganje u omladinu kroz projekte poput ovog, jer je omladina budućnost Srbije.

U izvođenju predavanja učestvovali su predavači Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije – prof. dr Tomislav Brzaković, doc. dr Đurđica Vukajlović, MA Kristina Jauković, kao i predstavnik turističke agencije Balkan Fun Group Vladimir Drača, a projektu je pomogao i predstavnik MEF-a Pavle Brzaković.

Posle uvodnih predavanja o osnovama preduzetništva, održano je takmičenje u studiji slučaja, gde su mladi izlagali najbolje biznis ideje, povodom čega će najuspešnijima biti dodeljeni sertifikati i vredne nagrade. Ukupni nagradni fond za koji se učesnici takmiče je preko 30.000 eura.

Partner takmičenja je Balkan Fan turistička agencija, a sponzori takmičenja su Red bull, Brend i drugi.

Podelite vest: