URUČENE KNjIGE ŠKOLI „VOŽD“

Na inicijativu predstavnika opštine Voždovac, Zavod za udžbenike poklonio je Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd“, knjige za školsku biblioteku, kao i stručnu literaturu u vrednosti od 100.000, dinara. Predstavnike Opštine i Zavoda ugostili su direktor Škole Srećko Krivokapić i nastavno osoblje, pokazali im školske prostorije i upoznali ih sa uslovima rada u kojima se nastava odvija.

Nakon obilaska učionica, fiskulturne sale i prostorija u kojima se održava praktična nastava, predsednik Skupštine GO Voždovac Aleksandar Mirković, član Veća opštine Voždovac Miloš Stojanović – zadužen za predškolske i školske ustanove i direktor Sektora za marketing i prodaju Zavoda za udžbenike Goran Pavlović, uručili su učenicima i nastavnom osoblju knjige za školsku biblioteku i stručnu literaturu neophodnu za pohođanje redovne nastave. Učenici su dobili i reklamne majce Zavoda za udžbenike.

Aleksandar Mirković, Miloš Stojanović i Goran Pavlović poželili su učenicima uspeha u školovanju i da imaju što više dobrih ocena. Takođe, ukazali su na značaj obrazovanja i sticanja veština u pravilnom razvoju dece, i poželili su mališanima da u narednoj godini imaju što više dobrih ocena, da se složno druže i međusobno vole i poštuju.

Nakon uručivanja poklona, održan je radni sastanak sa direktorom Škole Srećkom Krivokapićem i profesorima, koji su tom prilikom izneli neke od problema u radu. Srećko Krivokapić zahvalio se predstavnicima Opštine na bezrezervnoj podršci koju pružaju školi i istakao da je kontinuirana pomoć već pokazala rezultate u poboljšanju kvaliteta nastave i aktivnijeg učešća učenika u nastavi. Predstavnici Opštine i Zavoda uverili su nastavno osoblje da će se saradnja nastaviti, i da su spremni da pruže pomoć u cilju poboljšanja kvaliteta nastave.

Podelite vest: