OBILAZAK PODAVALSKIH NASELjA SA CILjEM PREVENTIVNOG DELOVANjA

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i članovi Veća opštine Ana Ćirić i Relja Ognjenović, obišli su u jutarnjim satima podavalska naselja i upoznali se sa situacijom na terenu posle snežnih padavina tokom prethodne noći.

Snežne padavine od predhodne noći dostigle su visinu od 14 santimetara, dok su u rubnim područijima grada nanosi snega veći i time si se stekli uslovi za preventivno delovanje, a sa ciljem pravovremenog delovanja u slučaju većih snežnih padavina.

Obilaskom terena, čelnici opštine Voždovac posetili su mesne zajednice, škole i institucije u podavalskim naseljima i proverili da li se nasmetano obavljaju sve redovne i planske aktivnosti, kao i prohodnost saobraćajnica.

Predstavnici Mesnih zajednica upoznali su predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića o stanju na putevima i aktivnostima koje mesne zajednice preduzimaju u cilju preventivnog delovanja i omogućavanju nesmetanog funkcionisanja na teritoriji svoje mesne nadležnosti.

Aleksandar Savić se u direktnom kontaktu sa stanovnicima ovog podavalskog naselja upoznao sa prioritetima i stvarnim potrebama, a u cilju što efikasnijeg i bržeg rešavanja prioriteta i preduzimanja pravovremenih mera i radnji. Nakon obilaska terena rukovkodioci opštine Voždovac pristupili su rešavanju problema koje su im izneli stanovnici podavalskih naselja, kao i predstavnici institucija sa ovog područja.

Podelite vest: