NOVOGODIŠNjI PAKETIĆI DECI SA I BEZ INVALIDITETA

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, u svečanoj sali Centra za kulturu i sport “Šumice”, 24. decembra 2014. godine, uručeni su paketići deci sa i bez invaliditeta.

Nekoliko godina za redom organizuje se svečanost dodele novogodišnjih paketića za ove mališane. Tako je i ove godine posle kratke predstave za decu, veseli Deda Mraz u kolicima sa animatorima obradovao najmlađe Voždovčane. Nakon podele poklona druženje su nastavili uz koktel i tombolu u kojoj je prva nagrada bila odmor za dve osobe u Vrnjačkoj banji.

Akciju su organizovali predsednica saveta Društvenih delatnosti opštine Voždovac Julijana Stanisavljević i Udruženje ”Sve je moguće”, uz podršku opštine Voždovac i Grada Beograda.

Ispred Gradske opštine Voždovac sve prisutne je pozdravio član Veća Milan Todić, koji je tom prilikom istakao da su deca najveće blago i budućnost celog sveta, radost i osmesi na njihovim licima su nešto neprocenjivo.

Manifestaciji su prisustvovali član gradskog Veća Dragomir Petronijević, Sindikat rečne policije, kao i veliki broj istaknutih ličnosti iz kulturnog i javnog života među kojima je bila i Sandra Prodanović naša operska diva.

Podelite vest: