VOŽDOVAC SAVLADAO MINEL 3:0

U sali Sportskog centra ”Voždovac” na Banjici, 8. decembra 2014. godine, odigrane su prve utakmice ”Voždovačkog novogodišnjeg turnira” u malom fudbalu, kada su svoje snage odmerile ekipe iz grupe ”A”.

Ekipa GO Voždovac igra u grupi ”D” tako da je prvu utakmicu igrala u sredu 10. decembra, protiv Minela savladavši ih rezultatom 3:0.

Po rečima Milana Todića člana Veća opštine Voždovac zaduženog za sport, turnir je organizovan na najvećem mogućem nivou, okuplja 15 ekipa koje su podeljene u 4 grupe. Takmičenje nastavljaju po dve prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe formiraju nove dve grupe ”E” i ”F” gde će dve prvoplasirane ukrstiti koplja u borbi za medalju.

Organizatori ”Voždovačkog novogodišnjeg turnira” su Gradska opština Voždovac i SC ”Voždovac”, prijatelji Krov, Cveteks i Zorasport, a pokrovitelj Fudbalski savez Beograda.

Voždovački novogodišnji turnir otvorili su zamenik sekretara za sport i omladinu Dragoljub Kočović, predsednik Skupštime opštine Voždovac Aleksandar Mirković i član Veća opštine Milan Todić.

Podelite vest: