ZAVRŠNI RADOVI NA ASFALTIRANjU NOVOG TROTOARA U JAJINCIMA

Predsednik opštine Aleksandar Savić i članovi opštinskog Veća obišli su radove koji se izvode u naselju Jajinci na postavljanju novog trotoara.

Gradski sekretarijat za saobraćaj izašao je u susret zahtevu Saveta za saobraćaj opštine Voždovac da se postavi trotoar u ul. Bulevar oslobođenja u Jajincima, čime bi se obezbedilo sigurnije kretanje građana i podigla sveukupna bezbednost u saobraćaju, a naročito dece.

Stanovnici Jajinaca uskoro će dobiti trotoar, koji do sada na pojedinim delovima nije postojao, a zbog čega je bila ugrožena bezbednost kretanja pešaka. Novi trotoar u dužini od 1200 m postavljen je od objekta “IDEA” do MZ „Jajinci“, a na predviđenim mestima biće postavljena i nova autobuska stajališta.

U obilasku završnih radova na asfaltiranju bili su i predsednik Skupštine opštine Aleksandar Mirković, zajedno sa članovima Veća opštine Milošem Stojanovićem, Ivanom Tomić i Reljom Ognjenović. Radove na asfaltiranju trotoara i postavljanju novih autobuskih stajališta izvodi JKP „Beogra d put“.

Podelite vest: