PROSLAVA DANA ŠKOLE U OŠ „BRANISLAV NUŠIĆ“

Osnovna škola “Branislav Nušić” sa Voždovca obeležila je Dan škole u sredu, 8. oktobra 2014. godine. U svečanosti su učestvovali hor i dramska sekcija učenika škole, uz pomoć svojih nastavnika, koji su nastupili posle podizanja zastave sa likom Branislava Nušića, našeg najpoznatijeg komediografa.

Direktorka škole Marijana Stefanović, zahvalila se svima koji su učestvovali i svojim radovima obogatili program obeležavanja Dana škole, a zatim je učenicima koji su učestvovali u literarnom i likovnom konkursu uručila nagrade za najbolje radove.

Zahvalnicu za pomoć u uređenju škole i poboljšanju bezbednosti svih đaka, dobila je i Gradska opština Voždovac. Zahvalnicu je ispred Opštine primio Miloš Stojanović, član Veća opštine zadužen za predškolske i školske ustanove, koji se svakodnevno zalaže za boljitak ove, kao i svih ostalih škola na Voždovcu.

Direktorka Stefanović je pozvala sve prisutne, kao i sve Voždovčane da posete tradiocionalni Nušićev vašar, koji škola organizuje u subotu, 11. oktobra sa početkom u 10 časova.

Podelite vest: