ASFALTIRANA ULICA PEKE PAVLOVIĆA

Ulica Peke Pavlovića, kao jedna od frekventnijih voždovačkih ulica, tokom leta je kompletno uređena, zamenjena je vodovodna i kanalizaciona mreža, a kolovoz je dobio novi asfalt.

Na zadovoljstvo svih građana ovog dela Voždovca, ulica je ponovo prohodna za saobraćaj, kao i za vozila javnog gradskog prevoza.
U to se uverio član Veća zadužen za saobraćaj, asfaltiranje i javni gradski prevoz Relja Ognjenović, koji je u ponedeljak, 06. oktobra obišao asfaltiranu ulicu.

Ognjenović je posle toga obišao i početak radova na asfaltiranju Leskovačke ulice, koja se nalazi uz Dečiji vrtić „Diznilend“ kod Autokomande. Na inicijativu direktora SC „Voždovac“ Neđeljka Milovića, koji i sam stanuje u ovom kraju, a koji želeo da izađe u susret zahtevu mnogih građana, naročito roditelja čija deca idu u vrtić, Opština Voždovac je kontaktirala JKP „Beograd put“, čije su ekipe danas započele radove. U razgovoru sa predstavicima ovog javnog preduzeća, napomenuto je da bi ulicu trebalo zatvoriti stubićima, kako kroz nju ne bi prolazila vozila i ugrožavala bezbednost dece. Narednih dana i ova voždovačka ulica dobiće novi, lepši izgled, kakav i zaslužuje.

Podelite vest: