NASTAVAK POMOĆI ŠKOLI „VOŽD“

S početkom nove školske godine pokrenuta je još jedna akcija od strane Opštine Voždovac kao pomoć deci bez roditeljskog staranja koja pohađaju Specijalnu školu za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd“ u koju se uključio i Klub privrednika opštine Voždovac.

Član opštinskog Veća Miloš Stojanović zadužen za predškolske i školske ustanove i predstavnici Kluba privrednika Voždovac uručili su 23. septembra donaciju u vidu školskog pribora koji je neophodan deci za redovno praćenje nastave i obradovali decu loptama, koje će poboljšati njihovo svakodnevno bavljenje sportom i rekreacijom u školi.

Miloš Stojanović tom prilikom je izjavio „Mi kao odgovrona Opština nastavljamo brigu o deci koja pohađaju nastavu u osnovnoj školi „Vožd“ u želji da im poboljšamo kvalitet boravka i učešće u nastavnim aktivnostima u ovoj školi.“

Direktor škole Srećko Krivokapić iskazao je veliku zahvalnost što Opština Voždovac i danas, kao i mnogo puta ranije, misli na učenike, kojima je svaka pomoć i pažnja uvek dobrodošla.

Milan Kljajić ispred Kluba privrednika Voždovac ovom prilikom je istakao da je Klub privrednika kao i opština Voždovac prepoznao probleme sa kojima se ova škola susreće i da su u svrhu pomoći rešavanja tih problema obezbedili donaciju sveske, olovke, lenjire i druga sredstva neophodna za praćenje nastave.

Podelite vest: