VOŽDOVAČKI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA – POZIV ZA PRIVREDNIKE

Gradska Opština Voždovac Vas poziva da učestvujete na Voždovačkom sajmu zapošljavanja 15. oktobra u CKS Šumice.

Opština Voždovac, kao savesna i odgovorna opštinska vlast, nastavlja sa akcijom smanjenja nezaposlenosti u gradu, ali i podržava Vas poslodavce u unapređenju svog poslovanja angažovanjem kvalitetnog i adekvatnog kadra iz baze Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i svih zainteresovanih građana koji posete Vaš štand tog dana.

Smatramo da je ovo odlična prilika za Vašu promociju, s obzirom na to da je ovo prvi sajam zapošljavanja ove godine na nivou grada. Samim tim će biti podržan od strane najvećih medijskih kuća.

Ozbiljan rad i angažovanje naše kuće zapazili su i gradski čelnici, pa se očekuje njihovo prisustvo, kao i prisustvo relevantnih predstavnika relevantnih ministarstava Republike Srbije.

Na Sajmu će biti organizovana i predavanja i radionice, na kojima će biti predstavljeni najnoviji trendovi iz oblasti ljudskih resursa.

Pozivamo Vas da se prijavite na vreme i zakažete sastanak od 22. do 26. septembra sa savetnikom predsednika Opštine Vukom Mirčetićem, koji je ujedno i koordinator projekta, kao i rukovodiocem Nacionalne službe za zapošljavanje Jasminom Vjetrović, koji će Vam dati sve potrebne informacije.

Učešće je potpuno besplatno, a štandovi su obezveđeni učesnicima.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti na mejl vuk.mircetic@vozdovac.rs ili pozivom na broj telefona 064/ 87-88-111.

Podelite vest: