SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA SAVETA PODAVALSKIH MESNIH ZAJEDNICA

U zgradi opštine Voždovac 16. septembra održan je sastanak rukovodstva Opštine sa predstavnicam voždovačkih mesnih zajednica. Predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić u uvodnom delu sastanka upoznao je prisutne predstavnike MZ sa sadržajem Odluke Skupštine grada Beograda o uređivanju i održavanju grobalja i sahranjivanju i istakao da će se u narednom periodu u skladu sa pomenutom Odlukom urediti sva groblja u podavalskom delu.

Predstavnicima podavalskih mesnih zajednica obratio se i predsednik SO Voždovac Aleksandar Mirković i zamolio da oni koji nisu dostavili kroz ličnu kartu mesnih zajednica probleme, predloge i planove, to učine u što kraćem roku. On je istakao da će obići svaku mesnu zajednicu i razgovarati sa građanima u toku naredne nedelje.

Zatim su predstavnici mesnih zajednica izlagali probleme koje imaju i sa kojima se susreću, pri čemu su najčešći komunalni problemi, neasfaltirane ulice, psi lutalice i dr. Operativni deo sastanka vodio je član Veća Miloš Stojanović, koji je saslušao koji su to akutni problemi po mesnim zajednicama, koje će Opština u narednom periodu nastojati da reši.

Učešće u sastanku su, pored ostalih, uzeli i zamenik predsednika Opštine Marko Sarić, članovi Veća opštine Ivana Tomić, Milan Todić i šef Odseka društvenih delatnosti Bojana Ilić.

Podelite vest: