POKRENUTA SARADNjA SA UDRUŽENjEM PEDAGOGA FIZIČKE KULTURE

Članovi Udruženja pedagoga fizičke kulture sa Opštine Voždovac odazvali su se pozivu Milana Todića, član Veća GO Voždovac i prisustvovali su sastanku koji je održan u zgradi opštine Voždovac.

U uvodnom delu Dejan Marsenić, predsednik Udruženja i i nastavnik fizičkog vaspitanja u OŠ „Milan Đ. Milićević“, istakao je da je Udruženje posle pet godina postojanja, zahvaljujući inicijativi Milana Todića, održalo sastanak sa predsednikom GO Voždovac. „Tokom proteklih nekoliko meseci mi smo sa Milanom Todićem uspostavili konstruktivnu saradnju u interesu đaka, opštine Voždovac i samog Udruženja“ – naveo je Marsenić.

Milan Todić, član Veća opštine Voždovac objasnio je da se od Udruženja očekuje da se aktivno uključi sa svojim predlozima na pravljenju planova i programa za predškolski i školski sport, kao i da svojom aktivnom koordinacijom sa GO Voždovac proširi delovanje, kako bi opština Voždovac u narednom periodu mogla da postane lider u Gradu kada je sport u pitanju, kao i da na dosadašnjem nivou organizuje preostala takmičenja predviđena za tekuće školsko polugodište.

Gradski Sekretarijat za sport prepoznao je značaj ove inicijative i takođe će se uključiti i pomoći da se na Voždovcu održe takmičenja u ovoj godini.

Na radnom sastanku dogovoreno je intenziviranje konstruktivnih sastanaka i u budućnosti.

Podelite vest: