USPEŠNO ZAVRŠENA AKCIJA SPORTSKI AVGUST NA VOŽDOVCU

Akcija ”Sportski avgust na Voždovcu” koja se sprovodila tokom avgusta meseca u organizaciji opštine Voždovac za učenike osnovnih škola Voždovca, uspešno je završena.

Voždovački đaci imali su mogućnost da besplatno treniraju sport za koji su se opredelili u 15 sportskih klubova, koji su podržali inicijativu člana Veća opštine zaduženog za sport i omladinu Milana Todića, odazvali se pozivu i ponudili različiti sportski sadržaj.

Kako bi se uverio da je akcija uspela, član Veća Milan Todić, obišao je sve klubove tokom treninga koji su pružili mogućnost mladim Voždovčanima da spoje lepo i korisno. Uverio se da su se đaci odazvali pozivu i da su, uz svesrdno zalaganje trenera klubova, mogli da nauče osnovne veštine različitih sportskih grana.

Milan Todić, objasnio je da je akcija ”Sportski avgust na Voždovcu” pokrenuta sa idejom da se deca, koja svoj raspust provode u Beogradu, usmere ka sportu i tako svoje slobodno vreme iskoriste na pravi način.
Opština Voždovac će dati sve od sebe da još više mladih talenata uključi u sportske aktivnosti. Cilj je da se što više dece privuče u sportske sale i na sportske terene a njihov rad bude stimulisan, zapažen i nagrađen.

Podelite vest: