VOŽDOVAČKI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA – PRVI U BEOGRADU

NSZU zgradi Nacionalne službe za zapošljavanje 02. septembra 2014. god. održan je sastanak savetnika predsednika Opštine Voždovac Vuka Mirčetića i predstavnika NSZ-a. Ispred NSZ-a, sastanku su prisustvovale direktor filijale Ljubica Đorđević, zamenik direktora filijale Gordana Perić, načelnik odeljenja za posredovanje u zapošljavanju Božena Milivojević, šef odseka za informacioni sistem Ruža Lončar, načelnik odeljenja za ljudske i materijalne resurse Nataša Jovanović, novinar Mira Kolaković i rukovodilac službe Voždovac Jasmina Vjetrović.

Cilj okupljanja je bio dogovor oko predstojećeg Sajma zapošljavanja, koji Opština Voždovac organizuje po prvi put na svojoj teritoriji. Na obostrano zadovoljstvo, predstavnici obe institucije su došli do zajedničkih ideja i načelnog dogovora, koji će se implementirati u organizaciji Sajma.

Gradska opština Voždovac je prva beogradska opština koja je inicirala i pokrenula projekat Sajam zapošljavanja na nivou grada. Sajam, kao i Voždovački poslovni forum, sprovodi i koordinira savetnik predsednika Opštine, a za cilj imaju smanjenje stope nezaposlenosti.

Vuk Mirčetić se u ime Opštine zahvalio predstavnicima NSZ-a na odličnoj saradnji i naglasio da je pred njima još zajedničkih projekata, koji će se pokazati produktivno kao i dosadašnji.

Podelite vest: