SVEČANO ZATVARANjE TURNIRA „TROFEJ VOŽDOVCA 2014“

Gradska opština Voždovac organizovala je turnir za amaterske seniorske fudbalske klubove sa svoje teritorije pod nazivom „TROFEJ VOŽDOVCA 2014“.

Turniri su prethodno odigrani po grupama 9., 10. i 13. avgusta, na terenima FK “Torlak” u Kumodražu i FK “Heroj 1925″ u Jajincima.

Odlučujuća utakmica o trećeplasiranoj ekipi na turniru će se odigrati na stadionu FK “Voždovac” u Zaplanjskoj ulici, u petak 15. avgusta u 15,30 časova između ekipa FK „Avala“ i FK „Pinosava“, a utakmica za prvo mesto između ekipa FK „Torlak“ i FK „Heroj 1925“ igraće se istog dana, na istom stadionu od 18 časova.

Posle završetka utakmica u vremenu od 19:45 i 20:00 časova na svečanom zatvaranju turnira za seniore „Trofej Voždovca 2014“ izvršiće se podela nagrada najuspešnijima. Nagrade će dodeliti gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak, pomoćnik gradskog sekretara Vuk Blečić, ispred Gradske opštine Voždovac predsednik Opštine Aleksandar Savić, zamenik predsednika Marko Sarić i predsednik Skupštine Aleksandar Mirković, a ispred Fudbalskog saveza Beograda generalni sekretar FSB Jovan Šurbatović i komesar za takmičenja Radenko Stevović.

Podelite vest: