ZASEDANjE KRIZNOG ŠTABA OPŠTINE VOŽDOVAC

DSC_0008Na sastanku Štaba za vanredne situacije održanom 31.jula 2014.god. u 11 časova povodom jučerašnjih obilnih padavina konstatovane su kritične tačke na teritoriji opštine Voždovac i to na sledećim lokacijama:

Darvinova, isključenje sa autoputa na Autokomandu, Voronješka, autoput kod Dušanovačke pijace, a po izveštaju iznetom pred Štabom za vanredne situacije opštine Voždovac od strane dežurne ekipe koja je u toku noći obilazila teren u čijem su sastavu bili:
Zamenik komadanta Štaba za vanredne situacije Marko Sarić,Član opštinskog Veća Ivana Tomić, Član opštinskog Veća Miloš Stojanović, Informativna služba Opštine Marija Spasojević.

U skladu sa tim obavesili smo građane da koriste alternativne pravce i po mogućnstvu izbegavaju ove lokacije dok postoji mogućnost intezivnih padavina , a zbog kratkotrajnog porasta nivoa vode na pomenutim delovima teritorije Voždovac.

U toku sinoćnjeg obilaska, a u organizaciji dežurne mobilne ekipe opštine Voždovac angažovali smo i ekipe Ministrstva unutrašnjih poslova,  AMSS,  JKP “Beograd put”, JKP “Vodovod i kanalizacija”,  Vatrogasne službe da na pomenutim lokalitetima adekvatno reaguju shodno svojim nadležnostima.

Podelite vest: