RENOVIRANE PROSTORIJE U ŠKOLI „VOŽD“

Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Vožd“ dobila je renovirane prostorije. Na inicijativu člana Veća opštine Voždovac Miloša Stojanovića pristupilo se izradi plana za renoviranje sanitarnih prostorija i kuhinje koje su učenicima neophodne za obavljanje stručne prakse. Ubrzo nakon pokretanja inicijative, prostorije u škola „Vožd“ su renovirane.

Prilikom posete Miloša Stojanovića školi „Vožd“, direktor škole Srećko Krivokapić se zahvalio Opštini na efikasnosti i zainteresovanosti da preduzme sve neophodne mere kako bi uslove za rad u školi podigla na viši nivo.

Takođe, Krivokapić je ukazao na značaj renoviranja sanitarne prostorije i kuhinje.U renoviranim prostorijama đaci obavljaju stručnu praksu kulinarskih veština, i usavršavaju se za vrhunske kuvare. U okviru kuhinjske prostorije nalaze se i nastavna sredstva i učila koja omogućavaju đacima da u praksi primene znanje koje su stekli tokom školovanja.

Ukupna vrednost radova iznosila je 183.624, 00 dinara, a preduzeti su radovi na instalaciji novih vodovodnih i kanalizacionih instalacija i armature, postavljanju zidnih i podnih keramičkih pločica, ozidavanje tuš kade i postavljene sve prateće sanitarije koje su neophodne da bi se prostorije privele nameni.

Podelite vest: