PROJEKAT BG PRAKSA – 2014 U OPŠTINI VOŽDOVAC

BG-Praksa-PozivGradska opština Voždovac uzela je učešće u projektu BG PRAKSA – 2014 koji se realizuje petu godinu za redom. Između Univerziteta u Beogradu i Uprave Grada Beograda potpisan je Protokol u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata, a svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu. BG PRAKSA će se ove godine realizovati kao dvomesečna letnja praksa bez novčane nadoknade, počevši od 01. avgusta 2014. godine.

Na odgovarajućim poslovima studenti završnih godina imaju priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo.

Gradskoj opštini Voždovac ima potrebe za studentima sledećih fakulteta: Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Građevinski fakultet. i Arhitektonski fakultet.

Opština Voždovac ovim putem poziva sve zainteresovane studente koji ispunjavaju uslove da se prijave na praksu putem internet stranice:
https://isk.omega.rs/v3/czrk/index.php.
Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju. Konkurs je otvoren od 27. juna do 10.jula 2014.

Podelite vest: