PODRŠKA VOŽDOVCA U ATLETSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA MLAĐE SENIORE

Na stadionu Vojne akademije održano je u nedelju, 06. jula 2014., Atletsko prvenstvo za mlađe seniore u više atletskih disciplina. Sportsku manifestaciju, u kojoj su se takmičili klubovi iz cele Srbije, organizaciono i finansijski pomogla je Opština Voždovac. Prvenstvo je svečano otvorio član Veća opštine Voždovac Milan Todić, koji je tom prilikom poželeo učesnicima puno uspeha u predstojećim takmičenjima.

Predstavnik atletskog kluba „Voždovac“ i direktor takmičenja Jovan Jahić, koji je pružio podršku u organizaciji, izrazio je zadovoljstvo što je veliki broj ekipa uzelo učešće u prvenstvu. Manifestaciji je prisustvovao i naš proslavljeni atletičar Emir Bekrić, koji se Todiću zahvalio na podršci koju Opština Voždovac pruža u razvoju atletike i sporta uopšte.

Među mnogim učesnicima koji su pokazali izvrsne rezultate, našao se i Atletski klub „Voždovac“ čiji su takmičari učestvovali u više disciplina. Članica AK „Voždovac“ Zorana Bukvić, osvojila je prvo mesto u disciplini skok u vis, dok je Radosavljević Marko zauzeo treće mesto u disciplini skok u dalj.

Prilikom uručivanja medalja, Todić je čestitao Zorani i Marku na ostvarenim rezultatima i izneo uverenje da će svaki naredni rezultat biti bolji od prethodnog.

Podelite vest: