HUMANITARNI FUDBALSKI MEČ IZMEĐU OPŠTINE VOŽDOVAC I VOLONTERA NA STADIONU FK “VOŽDOVAC”

Na stadionu FK „Voždovac” (TC Stadion) u sredu, 11. juna 2014. god. održana su dva humanitarna meča. Prvi revijalni meč odigran je između predstavnika Gradske opštine Voždovac i voždovačkih volontera, koji su danonoćno pružali svoju nesebičnu pomoć stradalima od poplave, smeštenim u voždovačkim prihvatnim centrima. Ulaz za sve posetioce bio je sms na svima poznat broj 1003, a sav prihod namenjen je ugroženima od poplave.

Pred početak utakmice volonteri su svoje majce i maskote dobacili brojnoj deci na tribinama, iz poplavljenih opština Obrenovca, Lazarevca, Grocke, delova Voždovca i Rakovice, kojima je upriličena zabava za pamćenje. Ekipu Opštine Voždovac predvodio je predsednik Aleksandar Savić, a konačni rezultat ostao je nerešen 2:2.

Humanitarnu utakmicu podržao je i naš fudbaler Stefan Mitrović, iz kluba Benfika, koji je donirao dres ekipe Valjadolid.

U fudbalskom meču između filmske ekipe “Montevideo” i čelnika beogradske Vlade, koji je usledio sat kasnije, bili su bolji glumci ekipe “Montevideo” koji su pobedili sa 4:3, ali ovoga puta rezultat nije bio u prvom planu, već humani gest svih učesnika.

Podelite vest: