UREĐENjE PLATOA ISPRED BANjIČKE PIJACE

Predstavnici Opštine Voždovac obišli su 1. marta 2014. godine voždovačko naselje Banjica, i tom prilikom razgovarali sa građanima tog naselja o komunalnim problemima i izneli plan za uređenje platoa ispred banjičke pijace.
Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić i njegovi saradnici predstavili su građanima plan za uređenje platoa ispred banjičke pijace i uverili korisnike pijačnih tezgi da niko neće biti favorizovan kao i da će se realizacijom tog projekta urediti dugogodišnji problem banjičke pijace.
Član Veća GO Voždovac Relja Ognjenović pojasnio je okupljenim građanima detalje projekta, kao i način realizacije projekta. Takođe, Ognjenović je istakao da je ovaj projekat rezultat zalaganja opštinskih vlasti za uređenje voždovačkih naselja i da predstavlja samo jedan korak u razrešenju komunalnih problema.

Posle Banjice, predstavnici Opštine Voždovac obišli su pijacu Dušanovac i razgovarali sa građanima, kao i sa prodavcima na pijaci, o komunalnim i drugim problemima ovog kraja. Predsednik Savić je obavestio građane da su im vrata opštine uvek otvorena i da su opštinske vlasti uvek spremne da ih saslušaju i da im pruže pomoć u rešavanju problema

Podelite vest: