NASELjE STEPA STEPANOVIĆ DOBIJA ŠKOLU

U voždovačkom naselju Stepa Stepanović otpočeli su radovi na izgradnji osnovne škole. Planirano je da radovi budu završeni do 31. jula, kako bi prvi đaci mogli da se upišu već u septembru ove godine. Škola je projektovana u skladu sa potrebama tog naselja i može da primi 700 đaka.

Okupljenim građanima, na obeležavanju početka radova, obratio se sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić i istakao da: „Žitelji naselja imaju mnogo problema i izgradnjom škole i vrtića nismo rešili sve njihove probleme. Zajedno sa njima, i opštinom Voždovac, to ćemo rešavati. Ovo je naselje klasičan primer kada od nečega hoćete da napravite političku kampanju, a ne predvidite sve troškove”, rekao je Vesić i poručio da je prethodna vlast, sa izgradnjom naselja, trebalo da radi i na izgradnji škole, pristupnih saobraćajnica i doma zdravlja…

Prisutnim građanima obratio se i predsednik Opštine Voždovac, Aleksandar Savić, i poručio im da će opštinske i gradske vlasti nastojati da se razreše problemi građana ovog naselja i da će prateći infrastrukturni objekti biti izgrađeni u dogledno vreme.

Podelite vest: