“ISTO SUNCE ZA SVE”

madjinonicar_nole1Povodom obeležavanja Međunarodnog dana deteta u utorak, 20. novembra 2012. godine, u svečanoj sali Gradske opštine Voždovac održana je tematska predstava „Isto Sunce za sve“. Organizatori programa bili su GO Voždovac i  Dom zdravlja Voždovac.

Prisutnu decu pozdravili su Prim dr Nada Jovanović Vasiljević, direktorka Doma zdravlja Voždovac i Dragan Čović, zamenik predsednika opštine Voždovac. U programu su učestvovala deca Doma za decu bez roditeljskog staranja  „Moša Pijade“, Doma za decu i omladinu ,,Jovan Jovanović Zmaj“, Dnevnog boravka „Voždovac” – Jajinci, Udruženja za pomoć osobama sa posebnim potrebama koji su korisnici dnevnog boravka u zgradi opštine Voždovac, Zavoda za vaspitanje dece i omladine „Vasa Stajić“, kao i deca iz osnovnih škola „Dositej Obradović“ i „Jovan Jovanović Zmaj“.

Mališanima su bile predstavljene dečije recitacije i skečevi, trikovi mađioničara Novice, uz animaciju i žongliranje smešnog klovna Pucko. Na kraju programa sva deca su dobila slatke poklone. Sponzori akcije bili su AD ,,Štark“ i „Nestlé Adriatic Foods“ d.o.o.

Podelite vest: