SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

U kabinetu predsednika opštine Voždovac danas je održan sastanak sa predstavnicima Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Beograd, o budućoj saradnji organa lokalne samouprave i te službe sa konkretnim predlogom o održavanju „Sajma zapošljavanja“ u sportskom centru „Šumice“ sredinom aprila.
  
Sastanku su prisustvovali domaćin, predsednik opštine Voždovac dr. Dragan Vukanić, zamenik predsednika Dragan Čović i savetnik predsednika Vladimir Sekulić. Nacionalnu službu su predstavljali g. Mile Novačikić, zamenik direktora filijale i g. Radojica Krgović, rukovodilac službe.
  
Opštinske vlasti su preložile formiranje „kluba privrednika“ na teritoriji naše opštine koji bi na taj način mogli da iskažu svoje potrebe za radnicima a Nacionalna služba za zapošljavanje bi kroz organizovanje sastanaka sa privrednicima i sajmova zapošljavanja na opštini Voždovac, preko sredstava fonda stimulisali posebno mlade ljude da pokrenu svoj preduzetnički posao.

Nacionalna služba za zapošljavanje prihvatila je ovaj predlog i konkretna realizacija će uslediti sredinom aprila na prvom, zajedničkom „Sajmu zapošljavanja“.
  
Nova opštinska uprava, kako je i obećala, značajnu pažnju posvetiće zapošljavanju, posebno mladih, ali i ostalih nezaposlenih, radno sposobnih građana Voždovca, rečju, svih „gubitnika tranzicije“.

Podelite vest: