POČELA GRADNJA “PAZL GRADA” NA BANJICI

U naselju Banjica, na uglu ulica Crnotravske i Borske utorak, 10. februara o.g. opština Voždovac počela je izgradnju „PAZL GRADA“ – dečjeg zabavnog parka. Ovo je jedinstveni zabavni park na Balkanu koji je izgrađen po svim važećim evropskim standardima bezbednosti najmlađih. Izvođač radova je Kreativni gradski centar „Đepeto“.

Kružni montažni objekat površine oko 750 m2 biće na tri nivoa, prečnika 30 m, čiji će raznobojni zidovi podsećati na delove slagalica – puzle.

Zabavni sadržaji u „Pazl gradu“ biće namenjeni deci svih uzrasta: „Bebi“ – za one najmlađe; „Klasik“ – za one malo starije i „Avantura“ – lavirint, friklajming za sve ostale. Podovi „Pazl grada“ biće napravljeni od gume, svi rekviziti će biti obli, a ceo objekat od mekog drveta, jer se pre svega mislilo na bezbednost dece.

Ovaj prostor za zabavu biće otvorenog tipa i dostupan svim mališanima sa Voždovca, kao i njihovim roditeljima, za koje će postojati poseban prostor – „platforma“ na kojoj će moći da se opuste i posmatraju svoju decu dok se igraju. Završetak radova na izgradnji ovog mega dečjeg parka predviđen je za kraj aprila, tako da će već u maju mesecu svi beogradski mališani moći da uživaju u njegovim jedinstvenim sadržajima.

Поделите вест: