ZMAJADA I PRVI FESTIVAL ZA SVAKOG ĐAKA

Takmičenje u puštanju zmajeva, skakanja po peni iz vatrogasnog kamiona, kreativne radionice, orijentiring, revija kišobrana i đačkih rančeva, je samo deo programa koji je organizovan za sve predškolce i osnovce koji u subotu, 26. maja, dođu na 23. Zmajadu i Festival za svakog đaka, koji će biti održani na otvorenim sportskim terenima pored SC „Šumice“ (Ulica vojvode Toze) od 10 do 13 časova,

Na programu će biti i besplatne radionice programiranja i engleskog jezika, kao i pregledi fizioterapeuta, dok će nutricionista buduće đake uputiti u tajne zdrave užine.

Deca koja žele da otkriju tajne orijentiringa moraju da se prijave putem mejla info@decjisajt.rs  (ime, prezime i godište deteta), jer je broj učesnika ograničen.

I ove godine, kao i u protekle 22 godine, za učesnike Zmajade pripremljene su nagrade –  letenje avionom i balonom iznad Beograda, „zmajevite torte“, majice, paketi slatkiša, knjige…

Zmajadu, na kojoj je do sada učestvovalo 32.000 dece, organizacuju Prijatelji dece opštine Voždovac, a Festival za svakog đaka organizuje Dečji sajt.

Podelite vest: