NAJUSPEŠNIJE VOŽDOVČANKE NA SVEČANOM PRIJEMU U OPŠTINI

Najuspešnije žene sa Voždovca koje su se tokom 2016. godine istakle svojim poslovnim rezultatima u okviru profesije kojom se bave, danas je ugostio predsednik Aleksandar Savić, u ime celog rukovodstva opštine Voždovac. Tradicionalnom prijemu povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, u svečanoj sali Opštine prisustvovalo je preko šezdeset dama iz oblasti obrazovanja, nauke, zdravstva, privrede. Među zaposlenima i rukovodiocima javnih preduzeća, ustanova, medijskih kuća, Gradske opštine Voždovac, prisustvovale su i Nataša Kovačević, naša proslavljena košarkašica, kao i Jelena Kostić, majka voždovačkih trojki, koja je sa svojim trogodišnjim mališanima zavredila priznanje za uspešno roditeljstvo.

U muzičkom delu programa učestvovali su učenici Muzičke škole „Petar Konjović“ – kvartet gitara i harmonika, kao i solisti Plesne grupe „M+Beograd“, koreografa Mire Daničić. Mladi muzičari i male plesačice iz voždovačkih osnovnih škola i vrtića, koji su se predstavili svojim muzičkim numerama i veselom igrom, na kraju su pobrali velike aplauze svih prisutnih.

„Drage naše dame, šta reći posle ovako sjajnog nastupa naše dece, osim da Srbija i Voždovac imaju budućnost“ – obratio se predsednik Opštine Aleksandar Savić posle umetničkog dela programa, čestitavši svim prisutnim gošćama Dan žena. 

„Stub svake kuće su naše majke, supruge, sestre, a takav stub predstavljate i vi u svojim preduzećima, kao i ovde u našoj Opštini“, rekao je Savić i pozvao sve zaslužne Voždovčanke da se pridruže jednodnevnom izletu do Fruške gore, koji organizuje Opština kao poklon za njih. Potom je okupljenim damama, u znak zahvalnosti i pažnje uručio skromna priznanja i cveće.

Podelite vest: