NAJUSPEŠNIJE ŠKOLE U SPORTU DOBILE ZASLUŽENE NAGRADE

Učenici osnovnih i srednjih škola koji su ekipno osvojile prva tri mesta na opštinskim takmičenjima u košarci i odbojci danas su bili gosti opštine Voždovac i tom prilikom dobili zaslužene diplome, kao i pehare namenjene školama za koje su se nadmetali.

Gradska opština Voždovac i Udruženje pedagoga fizičke kulture Voždovca su i ove godine proglasile najuspešnije škole u ova dva ekipna sporta za školsku 2016/17 godinu, a nagrade su u Svečanoj sali uručili Milan Todić, član Veća opštine Voždovac zadužen za sport i omladinu, Radenko Stevović ispred Sportskog saveza Voždovac i Miloš Petrović, član opštinskog Saveta za prosvetu, sport i omladinu.

Pozdravivši prisutne učenike, direktore i nastavnike škola, Milan Todić je čestitao nagrađenima na odličnim rezultatima koje su postigli na školskim takmičenjima i izrazio nadu da će im uručeni pehari i diplome biti samo podstrek za buduće, još bolje rezultate u okviru sporta kojim se bave.

Na istom mestu Udruženje pedagoga fizičke kulture Voždovca održalo je danas redovnu Skupštinu Udruženja, gde je usvojen Izveštaj o radu, predstavljen Plan rada za 2017. godinu  i donet novi Statut koji je usklađen sa novim Zakonom o sportu.

Podelite vest: