APEL GRAĐANIMA DA ČISTE SNEG ISPRED SVOJIH ULAZA

Komunalna inspekcija opštine Voždovac od kada su počele snežne padavine redovno kontroliše teren i proverava da li se Voždovčani pridržavaju obaveze čišćenja snega na površinama ispred svojih ulaza, lokala i na trotoarima, što je u interesu bezbednosti svih građana.

S obzirom da se novčane kazne za neizvršavanje obaveze čišćenja snega kreću od 50.000 dinara za pravna lica, 25.000 dinara za preduzetnike i 5.000 dinara za fizička lica, Komunalna inspekcija GO Voždovac apeluje na sve građane da redovno čiste površine, kako ispred svojih poslovnih prostorija, tako i ispred stambenih zgrada

Podsećamo da je Gradska opština Voždovac, po prethodno raspisanom tenderu, opredelila 4 miliona dinara za angažovanje mehanizacije za čišćenje snega na lokacijama koje nisu u nadležnosti gradskih komunalnih službi. Potrebno je samo da građani koji imaju problem, isti prijave svojoj mesnoj zajednici kako bi se njihova ulica ili prilaz zgradi očistio od snega i leda. Pored toga, Opština je predstavnicima skupština stanara zgrada obezbedila industrijsku so za posipanje, koju mogu podići u svojim mesnim zajednicama.

Podelite vest: