MILION DINARA U HUMANITARNE SVRHE

Gradska opština Voždovac neće organizovati novogodišnju proslavu, već će milion dinara uplatiti u Humanitarni fond „ Srcem za Voždovac“, odluka je veća Opštine.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić kaže da su zahvaljujući tome obezbeđena sredstva za pomoć osetljivim kategorijama stanovništva, kao što su bolesna deca, stari i socijalno ugroženi.

„U duhu praznika koji su pred nama, a koji nas uče odricanju i darivanju, ali i odgovornosti, mi smo odlučili da milion dinara uplatimo u Humanitarni fond, koji smo, kao odgovorna Opština, osnovali na poslednjoj sednici Skupštine“, rekao je Savić.

Podsetimo, Opština je proteklog vikenda organizovala besplatni koncert „Srcem za decu“ na kojem su nastupale Jelena Tomašević i Mari Mari, a u okviru manifestacije „Voždovačke čarolije“, u naselju Stepa Stepanović sutra, 24. decembra, otvara klizalište kao novogodišnji poklon mališanima na Voždovcu.

Klizalište će biti otvoreno narednih 60 dana, od 10 do 22 sata. Ulaz je besplatan, a obezbeđeno je iznajmljivanje klizaljki po ceni od 100 dinara.

Podelite vest: