USVOJEN ČETVRTI REBALANS BUDžETA GO VOŽDOVAC

Na drugoj sednici  Skupštine Gradske opštine Voždovac, održanoj  30. avgusta  2016. godine,  usvojen je četvrti rebalans Budžeta proširen za sredstva koja je Skupština grada Beograda namenski izdvojila. 50 miliona dinara za novoosnovanu ustanovu „Voždovački centar-Šumice“, 5 miliona dinara za hitne inetrvencije po osnovnim školama, 500 hiljada dinara za izvršenje rešenja komunalne inspekcije i 48 hiljada dinara za službu matičara. Ova sredstva biće raspoređena u rashode Budžeta za koja su opredeljena.

Za  javnog pravobranioca GO Voždovac izabrana je Marija Telebak, koja je u prethodnom periodu obavljala funkciju sekretara Skupštine, a za njenog zamenika izabran je Zoran Drljača. Za sekretara Skupštine GO Voždovac izabran je Branko Nedeljković, a usvojeno je i Rešenje o imenovanju Dragana Životića za direktora USC „Voždovac“ i imenovanju zamenika direktora Pere Bukve.

Odbornici su na današnjoj sednici doneli Odluku o osnivanju ustanove kulture „Beli Potok“ i izabrali članove Upravnog i Nadzornog odbora te  i ustanove „Voždovački centar-Šumice“.

Podelite vest: