“BELGRADE HANDBALL CHALLENGE” NA BANjICI

Logo turnira

Sportski centar „Voždovac“ na Banjici domaćin je 1. Međunarodnog „Belgrade handball challenge” turnira u rukometu za mlađe kategorije za (dečake, i devojčice) uzrasta od 10 do 16 godina. Turnir traje od 19. do 22. avgusta 2016.godine, a utakmice se održavaju na više sportskih terena u Beogradu ( SC „Voždovac“, balon Sinđelić, balon Posko, hala DIF-a na Košutnjaku, hala IMR Rakovica i hala Slodes). U muškoj i ženskoj konkurenciji učešće je uzelo 65 ekipa podeljenih u 7 kategorija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Hrvatske, Crne Gore, Grčke i Mađarske.

Turnir su od 10 časova započeli dečaci u kategoriji 2000 godište, utakmicom između RK „Sinđelić“ i RK „Metaloplastika“, a u nastavku će se odigrati utakmice prema sledećim satnicama…(tabela).

Organizator 1. Međunarodnog „Belgrade handball challenge” turnira u rukometu je dobro poznati i iskusni rukometaš – Zoran Todić, koji je ovom prilikom poručio da je namera da u letnjem periodu Beograd ugosti ekipe iz raznih zemalja, sa ciljem da se deca takmiče u fer i sportskoj borbi, ali i da se druže i steknu SC Vozdovacnova prijateljstva.

Pozivamo ljubitelje rukometa da posete Sportski centar „Voždovac“ i podrže sve učesnike ovogodišnjeg turnira.

Podelite vest: