NOVE NAOČARE NA POKLON STARIJIMA IZ DOMA VOŽDOVAC

Početkom maja svi korisnici Doma za stare u Kačerskoj ulici obavili su oftamološke preglede koje im je omogućila Gradska opština Voždovac, na osnovu kojih su im urađene naočare sa odgovarajućom dioptrijom. Tim povodom predsednik Privremenog organa GO Voždovac Aleksandar Savić obišao je danas ovaj voždovački dom i poklonio preko devedeset naočara za vid penzionerima kojima je to bilo neophodno.

Prilikom podele naočara, predsednik Savić pozdravio je korisnike Doma, rekavši da će Opština kao i do sada, činiti sve da obezbedi bolje uslove za život i njihovu spokojnu starost. „Opština Voždovac je u prethodnom periodu vodila najviše računa o svojim najmlađim i najstarijim sugrađanima i ova akcija je sprovedena u tom duhu. Mi smo na ovaj način želeli da pomognemo, naročito starijima sa nižim primanjima, a takođe ćemo nastojati da ponovimo i izlete na Frušku Goru, koje smo do sada u više navrata organizovali“ – rekao je Savić penzionerima.

Stari koji su primili lepe i korisne poklone iskazali su veliko zadovoljstvo i  zahvalnost na svemu što je opština Voždovac učinila za njih – organizovane izlete do fruškogorskih manastira, kao i za uređenje Doma i postavljene klupe u dvorištu.

Oftamološke preglede o trošku opštine Voždovac obavilo je i oko 640 najmlađih Voždovčana, a njih 84 kojima je ustanovljena dioptrija u narednom periodu dobiće potrebne naočare.

Podelite vest: